Tuntuuko arkesi turvalliselta? – Vastaa turvallisuuskyselyyn viim. 27.3.

Itäisellä Uudellamaalla toteutetaan maaliskuun aikana kuntalaisille suunnattu turvallisuuskysely.  Kyselyllä kerätään tietoa siitä, millaiseksi asukkaat kokevat arkensa turvallisuuden ja kuinka paljon siihen pystytään itse vaikuttamaan.

Kysely on suunnattu Askolan, Lapinjärven, Loviisan, Myrskylän, Porvoon ja Sipoon asukkaille. Kyselyyn voi vastata joko verkossa tai paperilomakkeella muun muassa oman kotikunnan kirjastoissa, kirjastoautoissa ja terveyskeskuksissa. Seuraa kotikuntasi tiedotusta aiheesta, niin löydät lähimmän pisteen, jossa voit käydä osallistumassa kyselyyn. Linkki verkkokyselyyn löytyy kyselyyn osallistuvien kuntien verkkosivuilta. Vastausaika on 1.3. – 27.3.2016.

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa alueen turvallisuussuunnitteluun

Itä-Uudenmaan turvallisuuskyselyllä kerätään tietoa asukkaiden kokemasta turvallisuuden tunteesta ja kehittämistarpeista paikallisen turvallisuussuunnittelun tueksi. Kysely on osa alueen yhteistä turvallisuusohjelmaa, joka ohjaa alueen toimijoiden yhteistyötä arjen turvallisuuden edistämiseksi. Itä-Uudenmaan turvallisuusohjelman ja -kyselyn laativat Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo sekä Itä-Uudenmaan poliisilaitos ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitos. Kysely toteutettiin ensimmäisen kerran keväällä 2014.

Vastaa kyselyyn tästä http://www.webropolsurveys.com/turvallisuuskysely.net

Lisätietoja suunnittelija Meiju Mäkinen, puh. 040 4899 870, meiju.makinen@porvoo.fi

Facebookrss