Upplever du en trygg vardag? – Svara på enkäten senast 27.3

I mars kan invånarna i östra Nyland svara på en enkät om säkerhet.  Syftet med enkäten är att samla information om invånarnas upplevelse av säkerhet i vardagen och hur mycket man själv kan påverka saken.

Enkäten är riktad till invånare i Askola, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Borgå och Sibbo. Enkäten kan besvaras antingen elektroniskt eller på pappersblanketter bl.a. på hemkommunens bibliotek, bokbussar och hälsovårdscentraler. Följ med informationen i din hemkommun, så hittar du det närmaste stället där du kan delta i enkäten. En länk till webbenkäten finns på de deltagande kommunernas webbplatser. Svarstiden är 1.3 – 27.3.2016.

Genom att svara på enkäten kan du påverka den lokala säkerhetsplaneringen

Säkerhetsenkäten i östra Nyland görs för att samla in uppgifter om invånarnas upplevda säkerhet och om utvecklingsbehov till stöd för den lokala säkerhetsplaneringen. Enkäten är en del av områdets gemensamma säkerhetsprogram, som styr samarbetet mellan aktörerna i området för främjande av säkerhet i vardagen. Säkerhetsprogrammet för östra Nyland utarbetades i samarbete mellan Askola, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Borgå, Pukkila och Sibbo samt polisinrättningen och räddningsverket i Östra Nyland. Enkäten genomfördes första gången på våren 2014.

Svara på enkäten här: http://www.webropolsurveys.com/turvallisuuskysely.net

Ytterligare information planerare Meiju Mäkinen, tfn 040 4899 870, meiju.makinen@porvoo.fi

Facebookrss